Četvrtak, 6 svibnja, 2021

Dragan Bursać brutalno prokomentarisao potez Emira Kusturice: Ako ima ičeg ljudskog u sebi, neće imati miran san…

Nemojte propustiti

Srpska novinska agencija (SRNA) objavila je jučer fotografije režisera Emira Kusutirce u helikopteru iznad Sarajeva, u znak sjećanja na film “Sjećaš li se Dolly Bell”

Napominjenmo da ovaj let i fotografija nisu nastali na godišnjicu filma niti je su povezani sa obilježavanjem 40 godina od premijere njegovog filma “Sjećaš li se Dolly Bell?”.

– Fotografije su, po svim dostupnim informacijama, autentične – ali su nastale u 8. ili 9. mjesecu 2020. godine – objavili su s platforme Raskrinkavanje.ba.

Film “Sjećaš li se Dolly Bell” premijerno je prikazan 2. februara 1981. godine, a iste godine ovjenčan je Zlatnim lavom na Venecijanskom filmskog festivalu.

Ovu fotografiju je kratko prokometarisao banjalučki novinar i kolumnista Dragan Bursać.

– Možeš li spavati, braco?’. Nakon pitanja ‘Možeš li spavati, braco?’, on glavu razbija flašom. Ne znam hoće li Kusturica razbiti glavu flašom, ali ga sigurno ta rečenica prati i, ako ima ičeg ljudskog u sebi, neće imati miran san, napisao je Bursać na Facebooku.

“'Možeš li spavati, braco?'. Nakon pitanja 'Možeš li spavati, braco?', on glavu razbija flašom. Ne znam hoće li…

Posted by Dragan Bursać on Tuesday, 2 February 2021

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo