Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Dragan Bursać prokometarisao izjavu Sanje Vulić

Nemojte propustiti

– To je jedna od najiskrenijih izjava koje sam čuo u zadnje vrijeme. Naravno, notorni pokretač za ovu izjavu je čista glupost i bahatost poslanice, ali je jako iskrena, gdje ona vidi svijet očima kakvim ga vide političari u BiH – smatra Bursać.

Zastupnica SNSD-a Sanja Vulić ponovo je ustalasala javnost svojom izjavom. Ovaj put nije poredila lidera stranke čiji je član Milorada Dodika sa Bogom, ali ni njena nova verbalna eskapada nije ništa manje “zanimljiva”.

– Parlamentarna prepucavanja, koja danas vidimo, kojima je jedini smisao i razlog zadržavanje novčanih privilegija parlamentaraca i političara u BIH, jeste vrhunac bahatosti i pokazuje stanje svijesti poltičara, a bogme i naroda koji sve to trpi. Ova dešavanja u Parlamentu su takva da, u najamnju ruku, mogu zgroziti čovjeka. To je sve kulminiralo poslanice Vulić. Međutim, to je jedna od najiskrenijih izjava koje sam čuo u zadnje vrijeme. Naravno, notorni pokretač za ovu izjavu je čista glupost i bahatost poslanice, ali je jako iskrena, gdje ona vidi svijet očima kakvim ga vide političari u BiH. To u prevodu znači birajte posao od kojeg ćete dobro živjeti i dobro zaraditi, a to je posao političara i to je notorna istina. Ona je uputila i, da tako kažem, zamjerku novinarima da se bave poslom koji je neplaćen, što je, također, notorna istina. Mi nismo krivi za glupost poslanice Vulić i ostalih, ali smo krivi što takvi ljudi sjede tu gdje sjede i dijele takve izjave.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo