Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Dragan Čavić: Smiješne su i bezobrazne žalbe državnih parlamentaraca

Nemojte propustiti

Lider novoformiranog Narodnog demokratskog pokreta (NDP) i nekadašnji predsjednik Republike Srpske Dragan Čavić, prokomentarisao je posljednja politička prepucavanja u vezi sa novim Zakonom o jedinstvenom matičnom broju.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Komentarišući posljednja politička prepucavanja u vezi sa novim Zakonom o jedinstvenom matičnom broju, proteste građana u Sarajevu, kao i poruku predstavnika Republike Srpske da se više ne osjećaju bezbjednim u glavnom gradu BiH, Čavić je kazao da je „sve što se dešavalo u Sarajevu čista politička dreka, bez uporišta u relanosti“.

„Umjesto da provedu odluku Ustavnog suda BiH, poslanici državnog parlamenta su do te mjere sve ispolitizovali da ja nemam riječi kojima bi to opisao. Za mene je smiješno i bezobrazno da su se parlamentarci žalili na povredu slobode kretanja, a tu istu slobodu su ograničili za hiljade novorođene djece u BiH. Ja mogu govoriti i na osnovu ličnog iskustva, jer dva mjeseca nisam mogao da vidim unuka koji je rođen u inostranstvu i koji je jedva dobio jedinstveni matični broj“, naglasio je Dragan Čavić u razgovoru za agenciju Anadolija.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Igor Kalabuhov, ambasador Rusije u BiH: Došlo vrijeme za zatvaranje OHR-a

On je naveo da je “OHR postao kočnica na putu uzajamnog dogovaranja za BiH i da je visoki predstavnik...

Možda vas zanima i ovo