Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Dragan Čović poslao zanimljivu poruku Amelu Tuki

Nemojte propustiti

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ BiH) uputio je čestitku reprezentativcu Bosne i Hercegovine Amelu Tuki na osvojenoj srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u atletici. Tekst čestitke Čovića prenosimo u cijelosti.

“Poštovani Amele, iznimna mi je čast i zadovoljstvo, kao zamjeniku predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, te u svoje osobno ime, uputiti najiskrenije čestitke na osvojenom drugom mjestu u finalnoj utrci na 800 metara na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Našoj zemlji si donio novu medalju, srebro, i postigao najveći uspjeh bh. atletike i sporta u povijesti, na što smo svi ponosni.

Želim ti obilje zdravlja kako bi mogao ostvariti puno pobjeda, te osvojiti još medalja, koje su na ponos tebi, tvojoj obitelji, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Neka ti ova medalja bude motiv za još veće športske podvige i rezultate na životnom putu.

Želim ti još puno uspjeha u daljnjim športskim natjecanjima, ali i životnim borbama i planovima.

Želim ti dobro zdravlje i svako dobro”, naveo je Čović.

Podsjetimo, najbolji bh. atletičar Amel Tuka osvojio je drugo mjesto sinoć u utrci na 800 metara u finalu Svjetskog prvenstva u Dohi i tako uzeo srebrenu medalju.

Ovo je najveći uspjeh bh. atletike ikada. Naš Tuka imao je vrijeme od 1:43.47, dok je prvoplasirani Donovan Brejzer (Brazier) dionicu od 800 metara istrčao za 1:42.34.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Igor Kalabuhov, ambasador Rusije u BiH: Došlo vrijeme za zatvaranje OHR-a

On je naveo da je “OHR postao kočnica na putu uzajamnog dogovaranja za BiH i da je visoki predstavnik...

Možda vas zanima i ovo