Četvrtak, 6 svibnja, 2021

Dragan Čović uputio telegram saučešća u povodu smrti Miroslava Tuđmana

Nemojte propustiti

– U ovom trenutku prožimaju nas osjećaji duboke boli i tuge zbog gubitka velikog čovjeka, sveučilišnog profesora, publiciste i saborskog zastupnika – piše u telegramu Dragana Čovića

Telegram saučešća povodom smrti Miroslava Tuđmana poslao je i lider HDZ-a BiH Dragan Čović. Telegram prenosimo u cijelosti.

“Neizmjerno me ražalostila vijest o smrti cijenjenog dr. Miroslava Tuđmana, saborskog zastupnika HDZ-a i sina prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Dopustite mi da kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora, te u svoje osobno ime, obitelji, kao i Hrvatskoj demokratskoj zajednici, uputim izraze najiskrenije sućuti.

U ovom trenutku prožimaju nas osjećaji duboke boli i tuge zbog gubitka velikog čovjeka, sveučilišnog profesora, publiciste i saborskog zastupnika.

Život i zaostavština dr. Miroslava Tuđmana, kao stručnjaka za obavještajno-sigurnosna pitanja i autora mnogih znanstvenih radova, pozicionira ga kao istaknutog hrvatskog znanstvenika i političara.

U svome radu, zalagao se i za prava Hrvata u Bosni i Hercegovini, to mu nikako nećemo zaboraviti. Ostat će nam svima žal zbog gubitka ovog velikog čovjeka, ali i utjeha, jer će njegovo naslijeđe nastaviti živjeti, piše u telegramu kojeg potpisuje Dragan Čović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo