Subota, 4 prosinca, 2021

Dragan Kojić Keba: Severina je možda trudna, oslovila me je s ‘deda’

Nemojte propustiti

Dragan Kojić Keba (54) kazao je da je Severina (43) možda trudna. Kad mu se javila na telefon, rekla mu je ‘Deda Keba’ što ga je šokiralo, piše Kurir.

Otac Severininog dečka Igora Kojića (28) bio je iznenađen kad mu se sin pojavio na nastupu u Zagrebu s prijateljima što inače ne čini. Igor mu je nakon toga priznao da ima djevojku u Zagrebu. Kad ga je upitao tko je ona nije želio otkriti o kome se radi, već je samo rekao da pleše folklor. Nakon toga je Severinu doveo u roditeljski dom.

– Rekao mi je da će doći s djevojkom i da se pripremim. Što da se pripremam, pa nije muško, djevojka je. I sad na vrata ulaze Igor i Severina. Ja samo gledam preko ramena. Igo, zar ti meni skrivenu kameru, a on se meni smije – kazao je Keba i dodao kako se uvjerio da je prava ljubav u pitanju te da je Severina divan čovjek i umjetnik.

– Dobra večer dida. Moram ti reći, najzgodniji si – pohvalila ga je Severina, a Keba je stavio čašu vode i šećer, skuhao kavu i donio limun. Severina ga je pitala zašto limun pa joj je objasnio da je to protiv glavobolje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo