Subota, 21 svibnja, 2022

Dragan Lukač: Angažovani svi resursi MUP-a

Autor:N.N.

Nemojte propustiti

Lukač je podsjetio da istragom rukovodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskom upravom Prijedor.

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Srpske, potvrdio je da su, nakon ubistva načelnika Sektora krim-policije PU Prijedor Radenka Bašića, angažovani svi raspolaživi resursi MUP-a, od Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice Žandarmerije do redovnih snaga, a sve u cilju pronalaska ubice.

Lukač je osudio brutalno ubistvo Bašića u prijedorskom naselju Pećani.

“Izgubili smo velikog profesionalca i velikog čovjeka. Ovaj napad je napad na cijelu Policiju Republike Srpske i učinićemo sve u svojoj moći da izvršilac ovog krivičnog djela bude pronađen”, poručio je Lukač, koji je u službenoj posjeti Izraelu.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske izrazio je iskreno saučešće porodici Bašić. On je podsjetio da istragom rukovodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskom upravom Prijedor.

Lukač je pozvao građane na saradnju i u slučaju da raspolažu bilo kakvim korisnim informacijama u vezi sa ovim slučajem, da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili pozovu 122.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Čović: Na snazi je pokušaj da se neko sotonozira zbog proračuna

O izbornom zakonu nije bilo riječi. Čović smatra da dogovor teško može biti postignut u pet mjeseci s obzirom...

Možda vas zanima i ovo