Utorak, 27 srpnja, 2021

Dragan Lukač i Milorad Dodik oči u oči nakon vijesti da su se potukli: Šta je to lideru SNSD-a na obrazu…?!

Nemojte propustiti

Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD vidi oteklina na obrazu lidera stranke.

Na proslavi Aktiva žena banjalučkog odbora SNSD-a prisustvovali su najveći zvaničnici Republike Srpske. Među glavnima – Željka Cvijanović, predsjednica RS, ministar zdravlja Alen Šeranić, direktor UKC-a Vlado Đajić… poslanici SNSD, kao i lider te stranke i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač.

Ovo su prve fotografije Milorada Dodika i Dragana Lukača, a nakon što su se u javnosti pojavile informacije o navodnom fizičkom obračunu između njih dvojice.

-Prema informacijama koje sam dobio iz više izvora, prije nekoliko dana ponovo su se žestoko verbalno sukobili Dragan Lukač i Milorad Dodik, koji su duže vremena u veoma lošim odnosima, a nakon žestoke svađe prepirke došlo je i do fizičkog sukoba, a incident se dogodio u zgradi SNSD-a na Rosuljama, kazao je Vukanović jučer.

Danas je nastavio iznositi nove detalje o navodnom sukobu, a otišao je i korak dalje kazavši da je prema njegovim saznanjima Dodik snimao vilicu.

Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD vidi oteklina na obrazu lidera stranke. Važno je napomenuti da se na istoj proslavi našao i Lukač, a Dodik je bio vidno raspoložen, te je u svom maniru uzeo mikrofon i zabavljao prisutne.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo