Petak, 14 svibnja, 2021

Drago Đurić, vlasnik “Džungle” ubijen sa šest hitaca iz pištolja, policija traga za njegovom suprugom

Nemojte propustiti

Vlasnik Sportsko-rekreacionog centra “Džungla” u Doboju Drago Đurić pronađen je mrtav ispred svoje kancelarije.

Drago Đurić (Foto: Arhiv)
Drago Đurić (Foto: Arhiv)

Po nepotvrđenim informacijama, u Đurića je ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, a nakon toga je pao kroz prozor svoje kancelarije u Doboju.

Glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Doboj Ljerka Stanimirović ranije je potvrdila za Fenu da je Drago Đurić preminuo večeras u od zadobijenih povreda, a tačan uzrok se utvrđuje.

Precizirala je da je Đurić primljen u dobojsku bolnicu s povredama od kojih je preminuo te da je o ovom slučaju obiješten tužilac.

Kako javlja novinar “Nezavisnih” sa lica mjesta, Đurić je ubijen sa šest hitaca iz vatrenog oružja a nakon toga je pao kroz prozor. “Nezavisne” saznaju da je prema za sada nepotvrđenim informacijama u Đurića pucala supruga koja se nakon toga udaljila sa lica mjesta. Prema izjavama očevidaca ženska osoba je nedugo nakon ovog slučaja viđena kako napušta mjesto zločina. Ona je, prema do sada raspoloživim informacijama, još uvijek nedostupna policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, policija pregleda nadzorne kamere koje se nalaze oko kompleksa “Džungla”.

Prema pisanju Nezavisnih novina, motiv ubistva Drage Đurića, vlasnika Sportsko – rekreativnog centra „Džungla“ u Doboju navodno bi mogli da budu i neraščišćeni odnosi sa kupcima poslovnih prostora, koji se nalaze u sklopu ovog kompleksa, a ne poremećeni bračni odnosi.

Đurić je navodno vodio spor pred pravosudnim institucijama jer ga je jedan od kupaca poslovnih prostora, koji isti nije mogao uknjižiti na svoje ime jer „Džungla“ nema upotrebnu dozvolu, tužio i prijetio mu. Detaljne informacije o ubistvu iz dobojske policije nije bilo moguće dobiti, niti potvrditi raniju nezvaničnu informaciju da je Đurića navodno usmrtila supruga, javlja pomenuti list.

Podjećamo, Đurić je bio vlasnik jedinog bazena u Doboju, poznate diskoteke u tom gradu i u Tesliću, kao i RTV “Džungla”.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

COVAX dopremio vakcine u BiH

U BiH stiglo je 40.800 vakcina protiv virusa korona putem mehanizma Covax, potvrdio je pomoćnik ministra civilnih poslova u...

Možda vas zanima i ovo