Petak, 25 lipnja, 2021

Drama na granici: Alevom paprikom i gaćama htio nadmudriti carinike – opet je “pao”

Nemojte propustiti

Srbijanski cu carinici u saradnji sa policijom, na ulaznoj strani graničnog prijelaza Gradina, sprečili pokušaj jednog putnika da u kesici sa alevom paprikom i u donjem vešu prokrijumčari marihuanu.

Prekršaj je otkriven kada je oko 9 sati na red za kontrolu stigao autobus bugarskih registarskih oznaka koji je iz Sofije išao ka Parizu, saopštila je Uprava carina Srbije.

Iako su i vozači i putnici u razgovoru sa carinskim službenicima rekli da nemaju ništa prijave, pregled torbe za laptop jednog od njih pokazao je zanimljiv sadržaj.

Naime, u pomenutoj torbi koja se nalazila na sjedištu jednog 27-godišnjeg bugarskog državljanina carinici su zatekli neočekivanu stvar – kesicu sa alevom paprikom.

U njoj se, pored ovog začina, našla i plastična kesica puna marihuane, pa se pretpostavlja da je putnik namjeravao da jakim mirisom paprike zakamuflira također intenzivan miris – marihuane.

Međutim, tu nije bio kraj, jer je ličnim pretresom ustanovljeno da se u donjem vešu ovog putnika nalaze i dva ”džointa” – ručno zamotane cigarete od marihuane.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Brutalan odgovor iz Crne Gore: “Inteligencija Dodika najveći protivnik srpskog naroda”

Demokratska Crna Gora reagirala je na posljednje izjave Milorada Dodika, koji je bio gost na Televiziji Pink, gdje je...

Možda vas zanima i ovo