Srijeda, 18 svibnja, 2022

Drama na granici Mađarske i Hrvatske: Kombijem se zaletio u kućice, ozlijeđena 3 policajca

Autor:N1

Nemojte propustiti

Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

U prometnoj nesreći na graničnom prijelazu između Hrvatske i Mađarske ozlijeđeno je više osoba. Među njima su i dva policijska službenika hrvatske te jedan mađarske policije.

Prometna nesreća se dogodila oko 1 sat, u Mađarskoj, na dijelu autoceste Budimpešta – Zagreb kod Letenya, na zajedničkom Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika u cestovnom prometu Goričan II – Letenye koji se nalazi na mađarskom državnom području.

Izvor : PU međimurska

Vozač kombija bugarskih registracija zabio se u kontrolne kućice u kojima se provodi granična kontrola mađarske i hrvatske policije te u osobni automobil mađarskih nacionalnih oznaka nad kojim se obavljala granična kontrola.

Policijski službenici hrvatske policije prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni. Cjelokupno postupanje preuzela je mađarska policija.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Rusija žestoko zaprijetila Švedskoj, Finskoj i SAD-u

"Globalna situacija će se radikalno promijeniti nakon odluke Švedske", kazao je Rjabkov Sergej Rjabkov, zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova, obrušio...

Možda vas zanima i ovo