Subota, 26 studenoga, 2022

Drama na letu Wizz Aira: Pijana putnica napala putnike i članove posade? Pilot morao promijeniti lokaciju slijetanja

Nemojte propustiti

Portugalski mediji pišu kako su probleme izazvali “dvoje pijanih putnika” na letu Wizz Air Airbus A321, da oboje su navodno uhapšeni

Drama u avionu koji je 04. novembra poletio s Gatwicka prema gradu Madiera, Funchai.

Let iz Engleske za portugalski otok Madeira preusmjeren je u Lisabon kako bi “pijana” putnica koja je ometala let mogla biti uhićena. Policija je snimila ulazak na let Wizz Aira kako bi s njega uklonili ženu koja je, prema lokalnim medijima, napadima na putnike i osoblje aviona ugrozila sigurnost aviona.

Avion je poletio s Gatwicka oko 17:30 sati po lokalnom vremenu, a u grad Madiera, Funchai, trebao je stići oko 21:30. U Lisabon je pak neplanirano sletio malo iza 20 sati, piše Daily Mail. Jedan od putnika je dao izjavu za portugalske medije dok su putnici čekali u avionu na pisti.

“Preusmjereni smo u Lisabon zbog pijane putnice koja je počela napadati druge putnike” rekao je, dodavši kako je žena napala i članove posade. “Kada je policija ušla u avion, rekli su nam da ćemo napustiti Lisabon iza ponoći, dakle na svoje odredište došli smo sa zakašnjenjem od šest sati” požalio se putnik.

Portugalski mediji pišu kako su probleme izazvali “dvoje pijanih putnika” na letu Wizz Air Airbus A321, da oboje su navodno uhapšeni. Prema nekim medijima, na letu je došlo do svađe dvije ženske osobe koja je prerasla u fizički sukob. Ni portugalska policija niti Wizz Air nisu odgovorili na upit Daily Maila za komentar.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Pucnjava i sukob između krijumčara migranata u selu Horgoš, šest osoba završilo u bolnici

Pripadnici Policijske brigade MUP-a Srbije u petak su, u okviru opsežne akcije započete ranije na sjeveru zemlje, priveli na...

Možda vas zanima i ovo