Subota, 28 siječnja, 2023

Drama na letu za Dohu: Dok su se ministri vozili u državnom avionu pojavio se manji kvar

Nemojte propustiti

Tim avionom su putovali predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman

U Hrvatsku se u četvrtak poslijepodne iz Dohe vratio službeni državni avion koji je ondje ostao zbog manjeg tehničkog kvara, do kojeg je došlo tokom leta prije tri dana, a koji je u međuvremenu popravljen, potvrđeno je Hini iz Vlade.

“Tijekom leta iz Zagreba za Dohu, 12. prosinca, došlo je do manjeg tehničkog kvara na službenom zrakoplovu RH. Piloti su postupili sukladno proceduri te prilagodili visinu i brzinu leta. Let do destinacije nastavljen je bez ikakve ugroze za putnike, posadu i zrakoplov. Zrakoplov je zadržan u Dohi kako bi se po pristizanju potrebnih dijelova i opreme kvar uklonio, što je i učinjeno te se zrakoplov danas vratio u Zagreb”, rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Tim su letom u Dohu na polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu između Hrvatske i Argentine, koja se igrala u utorak, putovali predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, a u Hrvatsku su se zbog kvara državnog aviona vratili komercijalnom linijom.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tužna vijest: Preminuo bh. glumac Saša Petrović

Bosanskohercegovački glumac Saša Petrović je preminuo. Ovu vijest objavio je bh. reditelj Srđan Vuletić koji je za portal "Avaza" samo...

Možda vas zanima i ovo