Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Drama u avionu “Ryanaira”: “Izgubio sam svijest. Stvarno nešto nije bilo u redu s tim avionom…”

Nemojte propustiti

Prestravljeni Šon Pinkerton (Shaun) rekao je da je izgubio svijest tokom leta i da mu je trebao kisik, ali da on nije bio jedina osoba.

Putnici u avionu koji je letio iz Budimpešte u Edinburg, ovo putovanje avionom “Ryanaira” nazvali su “letom u pakao”, pišu britanski mediji.

Prestravljeni Šon Pinkerton (Shaun) rekao je da je izgubio svijest tokom leta i da mu je trebao kisik, ali da on nije bio jedina osoba.

– Izgubio sam svijest. Stvarno nešto nije bilo u redu s tim avionom. Protupožarni alarm se ugasio dok smo se ukrcavali, ali avion je poletio po planu. U jednom trenutku dok smo putovali, jedna djevojka samo se srušila. Potom i druga, a nakon njih sam i ja izgubio svijest. Bilo je ljudi koji su stajali u prolazima, davali su im kisik – rekao je Šon za “Scottish Sun Online”.

I dok se on čudi zašto avion nije bio preusmjeren za neko ranije slijetanje, a zajedno s ostalim putnicima najavljuje tužbu, zanimljivo je šta su rekli u “Ryanairu”.

– Posada leta iz Budimpešte za Edinburg pozvala je aerodrom da zatraži medicinsku pomoć pri slijetanju nakon što su se dvije osobe razboljele. Avion je normalno sletio, a putnike su dočekali ljekari – objasnili su.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Jasno i nedvosmisleno negiranje genocida! Dodikov savjetnik potpisao peticiju i najavio ozbiljnije prikupljanje potpisa

Nakon što je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i...

Možda vas zanima i ovo