Subota, 27 studenoga, 2021

Drama u Banjaluci zbog likvidacije Slaviše Ćuluma: Postavljeni punktovi na ulicama, Dragočaj nadlijeće helikopter

Nemojte propustiti

Slaviša Ćulum (36) ubijen je u banjalučkom naselju Dragočaj, a kako javlja novinar “Nezavisnih” policija je blokirala cijelo naselje, a nadlijeće ga i helikopter MUP-a.

Kako javljaju čitaoci banjalučkih “Nezavisnih novina”, na više mjesta u gradu je prisutna policija, te zaustavlja sva vozila i kontroliše.

“Zaustavili su me i zapisivali broj tablice i moje lične podatke”, rekao je jedan čitalac kojeg je policija zaustavila u banjalučkom naselju Lazarevo.

Drugi čitalac nam je poslao fotografiju iz Česme, gdje je takođe blokada policije koja je stvorila i veliku gužvu u saobraćaju, javljaju Nezavisne novine.

Ćulum je ubijen u svom automobilu, u blizini porodične kuće u Dragočaju kod Banjaluke, potvrdila je načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Miljanovićeva je za Srnu rekla da je u toku uviđaj i da je ovo banjalučko naselje blokirano.

“Na mjestu izvršenja krivičnog djela ubistvo nalaze se pripadnici Policijske uprave Banjaluka i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske”, istakla je Miljanovićeva.

Ona je dodala da je o svemu obaviješteno Republičko tužilaštvo, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo