Subota, 15 svibnja, 2021

Drama u Hadžićima: Zahid Salčin ubio ljubavnicu pa pucao sebi u glavu

Nemojte propustiti

Četrdesetoosmogodišnji Zahid Salčin (48) iz Hadžića ubio se u petak navečer u svome stanu u sarajevskom naselju Hadžići i to nakon što je najprije život prekratio svojoj ljubavnici Feridi Kahrović (46) sa Ilidže.

Foto: Oslobođenje (Objekat u kojem se dogodila tragedija)
Foto: Oslobođenje (Objekat u kojem se dogodila tragedija)

Kako Oslobođenje saznaje na mjestu događaja, tragediji je prethodila kratka svađa muškarca i žene. Najednom se začuo pucanj koji je prestavio komšije ovoga para. Plač djeteta koje sa porodicom živi u stanu ispod ovoga probudio je i druge stanare zgrade.

VEZANO: Ubistvo i samoubistvo lovačkom puškom u Hadžićima

Pomenuta porodica je odmah izašla na sprat te pozvala policiju koja je ubrzo došla i obavila uviđaj. Kada su policajci, nedugo poslije prijave događaja ušli u stan, muškarac i žena već bili mrtvi. Pored njihovih tijela pronađena je i lovačka puška kojom je počinjeno najprije ubistvo a potom i samoubistvo. Beživotna tijela prevezena su u prosekturu Bare gdje će u ponedjeljak biti izvršena obdukcija.

Prema riječima dežurnog vještaka sudske medicine Hamze Žuje, tokom vanjskog pregleda leševa utvrđeno je da i Salčin i Kahrovićeva imaju prostrelne rane glave.

(Bh-index/Oslobođenje)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka uvela nova pravila za državljane Bosne i Hercegovine

Bosna i Hercegovina od danas više nije na listi područja sa visokom incidencom za širenje koronavirusa, te je sada...

Možda vas zanima i ovo