Petak, 17 rujna, 2021

Drama u školi: Osnovac se onesvijestio u toaletu, popio tablete zbog ljubavnih problema

Nemojte propustiti

U Osnovnoj školi “Karađorđe” u Srbiji učenik osmog razreda onesvijestio se danas pored školskog toaleta, zbog čega je odmah prevezen u kliniku u Tiršovoj.

– Danas u 9.00 dobili smo poziv za OŠ “Karađorđe” u Ostružnici. Dječak od 14 godina bio je pospan, navodno zbog tableta koje je sinoć popio. Odmah je prevezen u Tiršovu – rekli su iz Hitne pomoći.

– Direktorica je trenutno na drugoj liniji, a onda odmah kreće u Centar za socijalni rad – rekli su iz škole “Karađorđe”.

U izjavi za druge beogradske medije, direktorica je objasnila da “nikakve tablete nisu nađene pored dječaka, da pretpostavlja da se radi o epileptičnom napadu, kao i da je učenika pronašao drugar u toaletu”.

– Dječak uzrasta 14 godina pregledan je danas u Hitnoj pedijatrijskoj ambulanti Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj zbog krize svijesti. Nakon analiza i dijagnostike dati su savjeti za dalje liječenje, a dječak je upućen na pregled kod specijaliste u drugoj instituciji – rekao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Dječije klinike.

Kako nezvanično saznajemo, 14-godišnji dječak je sinoć popio veći broj tableta zbog ljubavnih problema, zbog čega je danas bio izrazito pospan sa takozvanom “krizom svijesti”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Milorad Dodik Bosnu i Hercegovinu ne smatra svojom državom, a plaću prima od novca bh. građana

Milorad Dodik, ne propušta priliku da se odriče BiH. Iste one zemlje u kojoj živi, gdje mu je imovina...

Možda vas zanima i ovo