Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Drama u životu Selme Bajrami: Smršala osam kilograma, evo šta joj se dešava…

Nemojte propustiti

Selmi Bajrami saradnici i prijatelji predlažu da ponovo, ali u novom aranžmanu, snimi svoj hit “Kakvo tijelo Selma ima”.

Ne bez razloga jer “Žena sirena” je opet ona stara vrckava, kojoj na izgledu mogu da pozavide i dosta mlađe djevojke od nje. Doskora su je prozivali zbog viška kilograma… Nije se time opterećivala, ali je sada svima “pokazala zube”!

Prije nekoliko dana u Beogradu je sa svojim starim saradnikom Dejanom Miličevićem, snimila nove fotografije. I beogradski režiser i fotograf bio je pozitivno šokiran kada je vidio Selmu, mršaviju još osam kilograma! Pored nastupa širom Starog kontinenta, Selma je pretrpana pozivima i za TV gostovanja.

Bez obzira na brojne probleme koje ima sa bivšim suprugom Mujom, pjevačici ne silazi osmijeh sa lica. Još uvijek traje njena borba kako bi dobila starateljstvo nad sinom. Majčinstvo ju je puno promijenilo i oni njoj jako bliski pričaju da je Selma danas potpuno drugačija nego ona kakvu su poznavali prije nego što je dobila sina.

Ljudi iz njenog okruženja se pitaju kako je još uvijek pri pameti zbog stalnih pritisaka koje vrši njen bivši.

U cijeloj toj priči zanimljivo je, priča nam Selma, kako Mujo s njom želi komunicirati jedino porukama. Drugačije nikako!

– On više ne bira način kako bi me što više ocrnio. Koristi se lažima, špekulacijama da me predstavi na što ružniji način. Na 12 stranica napisao je gluposti o meni. Nema šta nije pisao. Ni moj otac koji me odhranio ne bi imao toliko materijala da piše o mom djetinjstvu, mladosti… Nikada nisam zabranjivala da viđa sina, niti imam namjeru, jer ne želim da sutra, kada moj sin odraste, kaže kako mu nisam dozvolila da bude s ocem! Bože sačuvaj! Ne razumijem njegovu “prljavu igru”, jer ne može mi nikako ukaljati ime, a posebno ne može reći da mi nije stalo do djeteta. Kada nastupam s njim je moja majka i već sutradan ja sam uz njega. Maksimalno mu posvećena. Ova bitka je teška ali ću na kraju izaći kao veliki pobjednik i majka – govori Bajrami, koja misli da je njem bivši na sve spreman pa i da svaku njenu izjavu zloupotrijebi.

– Nikada se nisam predavala niti pripadam onima koji žele nečije sažaljenje. Moj sin je moj život i neću dozvoliti da bilo ko naruši moju sreću, njegovo djetinjstvo… Bilo ko pa makar to bio i njegov otac – priča pjevačica, prenosi Expressmag.ba

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka stupa na snagu sutra: Slovenija će priznavati testove iz Bosne i Hercegovine

SLOVENIJA - Odluka stupa na snagu 30. jula i važit će do 8. augusta 2021. godine. Vlada Republike Slovenije donijela...

Možda vas zanima i ovo