Subota, 23 listopada, 2021

Dramatična ispovijest Seje Boya: Zamalo sam se ugušio! Vozio sam autoputem i osjetio jaku bol

Nemojte propustiti

549ab3e8-c01c-4f52-94a8-1691d973813c-sejo-boy-preview

Nisam mogao normalno udahnuti jer su mi bolovi u prsima bili jako veliki. Pristisak mi je bio jako nizak. Jedva su ga doveli u normalu – priča za Express pjevač

Zbog stalnih putovanja i stresa, Seji Boyu je pozlilo prije nekoliko dana!

Dok se vozio autoputem u njemačkom gradu Bogen, osjetio je jake bolove u leđima koji su se prenosili na prsa. Zaustavio se na prvom proširenju čekajući da se bolovi umanje. No, kako su postajali sve jači, pjevača je uhvatila panika jer je počeo da se guši!

– Nisam mogao doći do zraka! Bolovi u prsima bili su sve jačeg intenziteta. Iako sam bio svjestan koliki je rizik da nastavim voziti dalje, na navigaciji sam vidio da se dva kilometra od mjesta gdje sam stao nalazi bolnica. Nastavio sam sa vožnjom i jedva se dovezao ispred bolnice. Nasred ulice sam ostavio automobil i “dovukao” se do vrata. pritrčalo mi je medicinsko osoblje i odmah me odvezli do dežurnog ljekara – priča popularni pjevač za Express. Obavljene su brze pretrage.

– Nisam mogao normalno udahnuti jer su mi bolovi u prsima bili jako veliki. Pristisak mi je bio jako nizak. Jedva su ga doveli u normalu. Priključili su me na infuziju, i nakon sedam sati pustili na kućno liječenje – nastavlja on.

Još nekoliko dana prije Sejo je osjećao tegobe. Sve je pripisivao stalnom putovanju, vožnji automobila, letovima… nadajući se da je privremeno.

– Svi su mi savjetovali da otkažem nastupe ali nisam želio. U takvom stanju sam dva dana ranije pjevao u Göttingenu i Mannheimu jer nisam želio otkazati svirku. Sada mi je preporučeno strogo mirovanje i dali su mi neke terapije koje moram koristiti najmanje dvije sedmice – otkriva za Express Sejo koji je zbog pogoršanog zdravlja otkazao sva snimanja na “Grandu”.

– Preforsirao sam se u posljednje vrijeme i sada se moram malo posvetiti sebi i svom zdravlju. Dok se još malo oporavim pa onda sam planirao otići na liječenje u jednu banju bar sedam dana da malo osvježim organizam – priča mladi pjevač. /Express/

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo