Utorak, 22 lipnja, 2021

Dramatične scene u Hrvatskom saboru: “Nećeš živ izaći, majmune, mrš…”

Nemojte propustiti

Oko jedan sat poslije ponoći, tokom saborske rasprave o SDP-ovoj interpelaciji o radu Vlade na provedbi strukturnih reformi – došlo je do incidenta u u Saboru.

Iz sabornice je izbačen zastupnik Živog zida Ivan Pernar koji je i nakon dvije opomene nastavio govoriti o Ivi Sanaderu pozivajući ga da prestane šutjeti i progovori o HDZ-ovim crnim fondovima, javlja HRT.

Pogledajte trenutak koji je Ivan Pernar objavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako ga osiguranje želi iznijeti iz sabora.

– Ova Vlada vodi zemlju u propast. To vidite po svim demografskim pokazateljima, po tome što je industrijska proizvodnja u padu, po tome što ste ugasili rafineriju, a sada i brodogradilišta, ljudi se svakodnevno iseljavaju iz zemlje. Pravosuđe i dalje štiti i pokriva HDZ. Država danas koristi pravosudni sustav. HDZ koristi pravosudni sustav za obračun s unutarstranačkom opozicijom. Iz toga razloga Sanader je gurnut niz stepenice, a Kalmeta uzdignut. Želim reći da takvo vođenje institucija kako to HDZ sada vodi, gdje pokušava krivnju za sve nedaće svaliti na leđa jednog nesretnika (Sanadera), to smatram licemjernim… – rekao je Pernar na što mu je potpredsjednik Sabora Milijan Brkić oduzeo riječ.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo