Srijeda, 28 rujna, 2022

Dramatično u Livnu: Policija nasilno tjerala mještane, nekoliko osoba završilo u Domu zdravlja

Nemojte propustiti

Jedan od mještana kazao je da je policija provodila silu nad prosvjednicima, te da je jedna od prosvjednica povrijeđena.

U Poljanama kod Livna danas je došlo do dramatičnih scena kada je policija nasilno uklanjala mještane.

Prema informacijama lokalnih medija, građani su pokušali spriječiti radove na ilegalnom vodocrpilištu privatnog investitora.

U tome ih je spriječila policija, a kako pokazuju snimci, došlo je i do naguravanja između građana i policije.

“Dio građana je pokušao da spriječi radove te su ometali policiju u svom poslu. Njih šest, sedam pozvano je u policijsku postaju kako bi dali izjavu, dok ih je dvoje, troje upućeno u Dom zdravlja, te su vraćeni u policiju kako bi dali izjavu zbog ometanja policijskih službenika u radu”, rekao je Ivica Vrdoljak, portparol MUP-a Kantona 10 za portal Radiosarajevo.ba.

S druge strane, Mirko Krivić, jedan od mještana kazao je da je policija provodila silu nad prosvjednicima, te da je jedna od prosvjednica povrijeđena.

“Policija nas je silom uklanjala sa lokacije. Važno je napomenuti – pokušava se praviti bušotina vode pokraj lokacije s koje crpimo pitku vodu. Ugrožena je naša egzistencija”, rekao je Krivić za N1.

Interesantno za vas

Izdvajamo

MUP RS predstavio novo borbeno vozilo “vihor”

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je izrazio zadovoljstvo što je za kratko vrijeme, svega šest mjeseci, uspješno...

Možda vas zanima i ovo