Srijeda, 28 srpnja, 2021

Draško Stanivuković iznio šokantne informacije u NS Republike Srpske: Danas i ljubavnice voze službene automobile

Nemojte propustiti

Generalni sekretar PDP-a Milko Grmuša rekao je da je revizija ustanovila velike propuste prilikom korištenja službenih automobila.

Poslanik PDP-a u NS Republike Srpkse (Narodne skupštine Republike Srpske) Draško Stanivuković rekao je danas da će ova stranka pokrenuti inicijativu za donošenje zakona ili odluke kojom će biti definisano kupovanje službenih automobila do 50.000 KM sa PDV-om, piše Oslobođenje.

– Uz to tražimo i da službeni automobili budu obilježeni i da se donese registar službenih automobila. Službeni automobili se danas nalaze na skijalištima i voze ih ljubavnice. Godišnje možemo da uštedimo dovoljno para na ovoj stavci za jednu fabriku – rekao je Stanivuković.

Generalni sekretar PDP-a Milko Grmuša rekao je da je revizija ustanovila velike propuste prilikom korištenja službenih automobila.

– Revizija je ustanovila da bi NSRS trebala da dobije podatak koliko službenih automobila postoji u RS. Ne znamo koliko imamo automobila, kako se mijenjaju i koliko to sve košta. Želimo da javni podaci budu transparentni – istakao je Grmuša.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo