Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Draško Stanivuković najavio novi udarac: Obračun sa kumovima i sestrićima Milorada Dodika, ostalo je još samo godinu dana do pobjede na izborima

Nemojte propustiti

Stanivuković je ukazao na tešku ekonomsku situaciju u Republici Srpskoj i prezaduženost tog bh. entiteta, kazavši da je još samo godinu dana ostalo do njihovog cilja i pobjede na izborima

Nakon PDP-ovog skupa u Bijeljini i najava o preuzimanju vlasti na narednim Općim izborima 2022. godine, vrh PDP-a obišao je općine na zapadu Bosne i Hercegovine. Gradonačeknik Banjaluke Draško Stanivuković iznenađen je odazivom građana na skupu PDP-a koji se sinoć održao u Šipovu i Mrkonjić Gradu.

-Hvala Šipovo, na iskrenoj i pravoj narodnoj podršci, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović uz kratki video zapis na društvenim mrežama.

Draško Stanivuković također se zahvalio građanima Mrkonjić Grada i Šipova, govorio o poslovima Dodikove porodice, kumova, prijatelja, te najavio promjene u cijelom stanju u društvu.

-Grad po grad, općina po općini i jasna poruka da se Republika Srpska na vrijeme budi. Od večeras Mrkonjić Grad se pridružuje vlaku promjena. Pred nama je godina u kojoj ćemo među vama širiti pobjedničku atmosferu. Doček kojeg ću pamtiti cijeli život i broj vas koji ste danas došli čuti naše poruke obavezuje nas da se borimo za našu zemlju, da se borimo protiv nas i naše djece. I ta borba ne prestaje, konstantna je. Vidimo se uskoro u vašem gradu, poručio je Stanivuković.

Ukazao je na tešku ekonomsku situaciju u Republici Srpskoj i prezaduženost tog bh. entiteta, kazavši da je još samo godinu dana ostalo do njihovog cilja i pobjede na izborima, te kako je došlo vrijeme da “kumovi i sestrići” Milorada Dodika odgovaraju za sav kriminal.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Uprkos poskupljenjima, kupovna moć građana u BiH porasla!? Ekonomisti imaju objašnjenje

U Udruženju potrošača kažu da su, nakon prvobitnog straha od nestašice i kupovina zaliha, u tržnim centrima sada znatno...

Možda vas zanima i ovo