Petak, 23 travnja, 2021

Draško Stanivuković otkrio naredni potez koji bi mogao iz temelja zatresti Republiku Srpsku!

Autor:Redakcija

Nemojte propustiti

Mi smo to već pokrenuli, kazao je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković te istakao da će se sve intevizirati već narednog mjeseca…

– Mogu da otkrijem da ćemo već u aprilu intenzivirati ideju o formiranju novog pokreta, koji će okupiti sve ljude koji su za promjene u Srpskoj bez obzira da li su ili nisu u nekoj stranci, kazao za BN TV Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke.

Kazao je da će zajedno sa Jelenom Trivić i Nebojšom Vukanović u narednih godinu i po dana praviti nadstranački pokret koji će objediniti sve ljude, bez obzira da li su ili nisu u stranci, a koji su za promjene.

– Taj pokret imaće svoj naziv, u ime ovog što nam dolazi, to su promjene. Pokret će biti izvan svake stranke, koja treba da okupi širu zajednicu, akademsku, stručnu, poliitčku, apolitičnu… Pokret treba da okupi sve ljude različitih uzrasta i stručnosti kako bi se došlo do zacrtanih promjena u Republici Srpskoj 2022. godine, istakao je Stanivuković.

Kazao je da su on, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović postali metafora u borbi za promjene u Republici Srpskoj.

– Taj pokret će biti sveopšti i možete biti iz različitih stranaka ali sa podrškom ideji promjena, kazao je Stanivuković.

– Mi smo to već pokrenuli, kaže on, ali zbog mojih obaveza u prva tri mjeseca do toga nije došlo, rekao je i pojasnio da će već u aprilu to intenzivirati te da “idu da naprave promjene u cijeloj Republici Srpskoj”. Već danas, kako je najavio, ima sastanak sa Nebojšom Vukanovićem na tu temu, a sa Jelenom Trivić je, ističe, u stalnoj komunikaciji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo