Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Draško Stanivuković ponovo oduševio čistačice: Napravio potez i svi mu skidaju kapu

Nemojte propustiti

Priča o higijeničarkama iz Gradske uprave Banja Luka koje rade za minimalnu platu, za manje od tri marke po satu, na koju je reagirao gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

On je prvo na svojoj Facebook stranici objavio informaciju da su čistačice po prvi put od kada rade u Gradskoj upravi imale priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom.

“Ovakvi susreti me čine srećnim! Odlučili smo da će plate čistačica biti veće, jer one to zaslužuju, a ovakva naša odluka izmamila je i suze radosnice”, napisao je, između ostalog, gradonačelnik Banja Luke.

Sinoć je Stanivuković otišao korak dalje, dodao da je potrebno sistemsko rješenje, no dok se ono čeka od svoje plate, ličnih sredstava će izdvojiti po 100 maraka za higijeničarke Gradske uprave.

“Dao sam riječ i održaću je. Ovog mjeseca za naše čistače, iz svojih sredstava, izdvojiću po 100 KM kao bonus za platu. Ne može ostati samo na tome i ovaj problem zaslužuje da bude sistematski riješen od marta. Naši vrijedni čistači su to zaslužili!”, napisao je Stanivuković, koji je za ovaj potez na svom Facebook profilu dobio brojne pohvale.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo