Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Draško Stanivuković se oglasio i objavio fotografiju nakon sastanka sa Palmerom, Sattlerom i gradonačelnicima Mostara i Sarajeva

Nemojte propustiti

– Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH. 

Gradonačelnici Banje Luke, Sarajeva i Mostara Draško Stanivuković, Benjamina Karić i Mario Kordić sastali su jučer u Sarajevu s šefom delegacije EU u BiH Johannom Sattlerrom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara Matthewom Palmerom i izvršnom direktoricom Evropske službe za vanjske poslove Angelinom Eichhorst.

– Evropska unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što mi već pola godine radimo u Banjoj Luci. Zajednički susret sa gradonačelnicom Sarajeva i gradonačelnikom Mostara, te razgovor o važnim pitanjima za naše gradove. Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH. Za Banju Luku je veoma važno da se čuje šta o onome što radimo misle i predstavnici drugih zemalja u BiH. Nastavljamo dalje, poručio je Stanivuković na Facebooku.

Nešto kasnije, Stanivuković je objavio novu fotografiju i post:

“Dolazak u Sarajevo nezamisliv, bez odlaska kod našeg Seje Brajlovića”, stoji u potpisu pod fotografijom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo