Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Draško Stanivuković se oglasio i objavio fotografiju nakon sastanka sa Palmerom, Sattlerom i gradonačelnicima Mostara i Sarajeva

Nemojte propustiti

– Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH. 

Gradonačelnici Banje Luke, Sarajeva i Mostara Draško Stanivuković, Benjamina Karić i Mario Kordić sastali su jučer u Sarajevu s šefom delegacije EU u BiH Johannom Sattlerrom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara Matthewom Palmerom i izvršnom direktoricom Evropske službe za vanjske poslove Angelinom Eichhorst.

– Evropska unija pomno prati političke procese u Republici Srpskoj, ali i ono što mi već pola godine radimo u Banjoj Luci. Zajednički susret sa gradonačelnicom Sarajeva i gradonačelnikom Mostara, te razgovor o važnim pitanjima za naše gradove. Neizostavna tema bili su i parlamentarni izbori koji će biti održani naredne godine u Republici Srpskoj i cijeloj BiH. Za Banju Luku je veoma važno da se čuje šta o onome što radimo misle i predstavnici drugih zemalja u BiH. Nastavljamo dalje, poručio je Stanivuković na Facebooku.

Nešto kasnije, Stanivuković je objavio novu fotografiju i post:

“Dolazak u Sarajevo nezamisliv, bez odlaska kod našeg Seje Brajlovića”, stoji u potpisu pod fotografijom.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Seizmologinja objasnila šta se može očekivati nakon zemljotresa u Hercegovini

Govoreći o posljedicama ovakvih zemljotresa, ona kaže kako mogu izazvati štetu na građevinama. Hercegovinu je jutros nešto iza 8.00 sati...

Možda vas zanima i ovo