Srijeda, 23 lipnja, 2021

Draško Stanivuković za Bajram sa muftijom Nusretom ef. Abdibegovićem: U našem gradu svako ima svoje mjesto i tako treba da živimo

Nemojte propustiti

Stanivuković je na svjoj zvaničnoj Facebook stranici svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitao Bajram uz želje da ga provedu u zdravlju i sreći.

Gradonačelnik u Banjaluci, Draško Stanivuković je za Ramazanski bajram posjetio muftiju Nusreta ef. Abdibegovića. On je na svjoj zvaničnoj Facebook stranici svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitao Bajram uz želje da ga provedu u zdravlju i sreći.

– Prilika za obilježavanje ovog važnog dana sa muftijom iz Banja Luke Nusret ef. Abdibegovićem raspravljam sa njim o važnim temama i pošaljem poruku da je Banja Luka prijateljski grad. Ljepota Banja Luke ogleda se u tom prisustvu raznolikosti, u tome pored Ferhadije, koja je historijski važna za naš grad, možete vidjeti i lijepe pravoslavne hramove i katedralu.

– U našem gradu svako ima svoje mjesto i tako treba da živimo, tretiramo jedni druge i pomažemo jedni drugima, jer se ovu poruku šalje današnji praznik. Uz muftiju smo dogovorili prvu zvaničnu posjetu Gradskoj upravi, kada ćemo otvoriti mnoge važne teme, istakao je Stanivuković.

Свим припадницима исламске вјероисповијести честитам Рамазански бајрам, уз жељу да га проведете у здрављу и срећи,…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Thursday, 13 May 2021

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo