Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Draško Stanivuković zabrinut za svoju sigurnost: Na sastanak mi je došao čovjek sa pištoljem, moje obezbjeđenje je pred penzijom

Nemojte propustiti

Prema riječima Draška Stanivukovića, osoba koja je zadužena za bezbjednost kao gradonačelnika mora biti osoba od njegovog najvećeg povjerenja.

Bezbjednost u Gradskoj upravi mora biti na najvećem mogućem nivou, a nedavno je čovjek sa pištoljem došao na sastanak, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković tokom sjednice Skupštine grada Banjaluka.

Kako je istakao, osoba koja je zadužena za bezbjednost kao gradonačelnika mora biti osoba od njegovog najvećeg povjerenja.

– Znate li da je kod mene na sastanku bio čovjek sa pištoljem. Ja nisam to vidio, ali su me moji saradnici o tome obavijestili. Je li vam poznato da smo do sada imali nekoliko posjeta koje su bile veoma neprijatne, a da su ljudi koji su zaduženi za bezbjednost Gradske uprave većinom pred penzijom, kazao je Stanivuković obraćajući se odbornicima, pišu Nezavisne.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Snažan zemljotres u BiH: Ovo su prve informacije

Novi zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu, a osjetio se i u Sarajevu. Prema navodima na stranici EMSC zemljotrs se...

Možda vas zanima i ovo