Srijeda, 22 ožujka, 2023

Drašković: Đukanović i Vučić meta istog atentatora

Nemojte propustiti

Predsjednik Srpskog pokreta obnove, bivši ministar vanjskih poslova SRJ i državne zajednice Srbija i Crna Gora Vuk Drašković tvrdi da su crnogorski premijer Milo Đukanović i njegov srbijanski kolega Aleksandar Vučić meta istog atentatora.

Drašković je u intervjuu podgoričkoj Pobjedi rekao da iza planiranog krvoprolića u Crnoj Gori stoje ruske i srpske paraslužbe Europa se, dodaje on, danas s pravom plaši sukoba među balkanskim narodima, povijesni talentiranim za ludilo i smrt.

“U geostrateškom smislu, takav bi Balkan Rusiji mogao poslužiti kao žeton za veliku igru oko Ukrajine. Jer, kakva je da je, Rusija je ozbiljna država, sposobna lako destabilizirati Balkan. Upravo zato nijednog trenutka nisam posumnjao da je 16. listopada u Crnoj Gori pripremano krvoproliće i likvidacija Mila Đukannovića, a sve s ciljem da se spriječi ne samo ulazak Crne Gore u NATO, već i u EU…isti oni koji su pripremali zlo u Crnoj Gori danas vrebaju i Aleksandra Vučića. Suštinski, njih dvojica su meta istog atentatora”, kazao je Drašković, prenosi Tanjug.

Interesantno za vas

Izdvajamo

U Hrvatskoj optužena dvojica policajaca da su kriminalcima iz BiH, Srbije i Crne Gore za novak dojavljivali ‘potjernice’ i omogućili boravak u EU

Nezakonitosti su se događale od sredine 2019. do juna 2022. Protiv dvojice hrvatskih graničnih policajaca podignuta je optužnica zbog sumnje...

Možda vas zanima i ovo