Srijeda, 14 travnja, 2021

Dronom razotkrio ženinu prevaru

Nemojte propustiti

Sumnju o ženinoj nevjeri ponukao je Johnov poznanik i predložio da dronom pokuša otkriti istinu.

Sumnjičavi suprug John Consiglio odlučio se prije par godina poslužiti dronom kako bi se uvjerio vara li ga žena, samo kako bi se suočio s okrutnom istinom. Snimka prikazuje automobil koji dolazi na parking, zaustavlja se, a zatim u njega ulazi njegova supruga.

Svoje sumnje John je potvrdio kada je primijetio da se njegova supruga, prije ulaska u automobil, naginje kroz prozor vozila i romantično pozdravlja nepoznatog muškarca. –

Trebaš izgledati lijepo za muškarca s kojim ćeš prevariti supruga – rekao je ljutiti John u snimci, komentirajući da je supruga popravljala kosu kako bi bolje izgledala.

  • Znam da ne mogu kriviti samo muškarca, ali u tom trenutku bio sam spreman ubiti ga. Čekao sam par dana da se smirim i onda postao očajan. Najviše brinem zbog svoje djece – rekao je.

Sumnju o ženinoj nevjeri ponukao je Johnov poznanik i predložio da dronom pokuša otkriti istinu. Consiglio je tada, kako prenosi news.com.au, podnio zahtjev za razvod braka. Par inače ima dvoje djece.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Lažete, gospodine Janša…”: Europarlamentarka Tanja Fajon razotkrila premijera Slovenije

Podigla se velika prašina na Balkanu nakon što su i u slovenskim medijima procurile informacije o "non-paperu" o Bosni...

Možda vas zanima i ovo