Subota, 18 rujna, 2021

Državne starlete u Srbiji: Razmažene i obnažene tatine ljepotice rade u ministarstvu – FOTO

Nemojte propustiti

[wonderplugin_gallery id=”402″]

Srpsko ministarstvo vanjskih poslova zaposlilo je cijeli niz novih radnica koje bi trebale unaprijediti rad te institucije. Ono što je zanimljivo je da sve novozaposlene osobe imaju mnogo zajedničkih stvari – potječu iz bogatih porodica, bliske su s moćnicima, vole skupe automobile, egzotična putovanja i odjeću poznatih marki.

Iako zvuči čudno, nije nimalo nevjerovatno, barem za balkanske uvjete. Naime, srpski Blic donosi priču o ‘tatinim ljepoticama’ koje su dobile posao u ministarstvu jer im očevi imaju veze i dobri su s političkim moćnicima.

Zaposlenici u ministarstvu koji su željeli ostati anonimni pričaju kako djevojkama posao nije bio potreban toliko zbog novca koliko zbog prestiža, da bi mogle mahati diplomatskim pasošima  i hvaliti se da rade u ministarstvu. Nijedna nije imala profesionalne ambicije.

– Dolazile su na posao u 11, ostajale po dva sata i potom odlazile kući. Nevena Lojović bila je česta gošća u uredu ministra ( Ivana) Mrkića. Uvijek je imala mnogo nakita na sebi, skupu odjeću i torbe od po nekoliko hiljada eura – priča izvor Blica.

Kada su Lojovićevu pitali kako je dobila posao u ministarstvu ona je samo kratko odgovorila: – Moj tata je poznati zlatar.

I to je zaista tako

– Otac joj je iz Kragujevca i ponosno je pričala kako je prijatelj Tomislava Nikolića. I ona ima zlataru u Beogradu, a zaposlenima u ministarstvu je čak nudila povlaštene cijene ukoliko bi kupovali kod nje – kaže sugovornik Blica .

Dodaje i da je Lojovićeva jedno vrijeme odlazila ranije s posla, oko 12 sati, jer je otpustila radnicu u zlatarni pa je sama odrađivala drugu smjenu. Također, postala je vrlo dobra s Marijom Grujić – sličnih (ne)ambicija, materijalnog statusa i interesa.

– Marija je pričala da je njezin dečko poznati skijaš i da radi nešto s predsjednikom Nikolićem, kao i da je ona preko te veze stigla u ministarstvo – pričaju izvori.

Dokaze o životu na visokoj nozi nije potrebno pretjerano tražiti. Dovoljno je samo posjetiti Facebook profile mladih dama. Dodatnu sol na ranu Grujićeva i Lojovićeva stavljale su pričama kako im ‘niko ništa ne može’ te da će ‘u ministarstvu dočekati penziju’.

Treća zaposlena je Vanja Hadžović koja je svoje mjesto u ministarstvu našla preko dužnosnika Dačićeve stranke SPS Branka Ružića. No, kada su u javnost dospjele njezine gole fotografije povukla se s društvenih mreža, ali i iz ministarstva.

Posljednja u nizu je Dušica Jevđenović, u srpskoj javnosti poznata nakon što je suzavcem napala policajce i pritom se pozvala na diplomatski pasoš. Također ‘voli sve što vole mladi’ – luksuzan život, brze automobile, skupe izlaske, šampanjac…

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo