Subota, 2 ožujka, 2024

Dubrovnik pod sniježnim pokrivačem

Preporučeno

Bijela bajka u Dubrovniku, snijeg pada i tokom popodneva, temperatura od nula do tri stupnja

dubrovnik1

Snijeg je jutros prekrio Dubrovnik i cijelu Dubrovačko-neretvansku županiju.

I dok se u gradu u dodiru s tlom snijeg topio, Srđ, okolna brda i Rijeka Dubrovačka, gdje je temperatura bila nešto niža, su zabijelili, javio je dopisnik agencije Anadolija.

Snijeg je u Dubrovniku nastavio padati i u popodnevnim satima.

Upravo se čita:  Nije prijavio gotovinu na granici: Kod vozača u torbici i džepovima trenerke i jakne pronađeno 28.420 eura i 9.800 dolara!

Iako za područje južnog Jadrana ovakvo vrijeme nije uobičajeno, s obzirom na blage zime, u zadnjih par godina sniježne pahuljice, barem jednom u toku zime, “posjete najljepše jadranske zidine”.

dubrovnik2

Temperatura zraka, prema mjerenjima Hidrometeorološkog zavoda, kretala se između 0 i tri stupnja Celzijeva. Tijekom protekle noći ceste na području Konavala, dijelu Pelješca, u dolini Neretve i području Dubrovačkog primorja su očišćene i posute solju. Problema u odvijanju prometa nema.

Upravo se čita:  Vozača Volva carinici pitali ima li šta prijaviti, on rekao da 'nema ništa': Nakon što su otvorili gepek imali su šta vidjeti!

Kako biser jadranske obale, Dubrovnik, izgleda pod sniježnim pokrivačem danas je zabilježila kamera agencije Anadolija.

(Anadolija)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Članovi Predsjedništva sa Angelinom Eichhorst: Bosna i Hercegovina ima još dosta posla

Članovi Predsjedništva BiH, koji danas borave na Diplomatskom forumu u Antaliji, sastali su se sa izvršnom direktoricom za Evropu...

Još vijesti za vas