Nedjelja, 25 srpnja, 2021

“Đukanović nazvao Dodika i rekao mu da ni on ni njegovi SNSD-ovci neće moći ući u Crnu Goru ni kao turisti ako budu glasali za Deklaraciju”

Nemojte propustiti

Bivši predsjednik SDS, kazao je i da je Đukanović upozorio Dodika da je pitanje da li će i on (Dodik) moći da uđe u Crnu Goru.

Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica izjavio je da je crnogorski predsjednik Milo Đukanović upozorio člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika.

Kako kaže, Đukanović je rekao da će svim poslanicima njegove stranke i njemu lično biti zabranjen ulazak u Crnu Goru ako Narodna skupština Republike Srpske usvoji Deklaraciju o položaju Srba u Crnoj Gori.

Vukota Govedarica

“Prema informacijama koje imam, Đukanović je (prije dva dana) telefonom pozvao Dodika i rekao mu da će, ukoliko Narodna skupština RS usvoji takvu deklaraciju, biti zabranjen ulazak u Crnu Goru svim poslanicima (Dodikovog) Saveza nezavisnih socijaldemokrata, da neće moći da dođu ni kao turisti i da neće imati pristup svojoj imovini koju očito imaju u toj državi”, rekao je Govedarica za bijeljinsku BNTV.

Govedarica, bivši predsjednik SDS, kazao je i da je Đukanović upozorio Dodika da je pitanje da li će i on (Dodik) moći da uđe u Crnu Goru.

“Prema mojim saznanjima, Dodik je pozvao svoje poslanike i rekao da ne mogu da glasaju za Deklaraciju koju je predložio član poslaničkog kluba SDS u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović”, naveo je Govedarica.

NSRS nije juče usvojila Deklaraciju o položaju Srba u Crnoj Gori jer za nju nisu glasali poslanici skupštinske većine predvođene Dodikovim SNSD-om.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo