Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Duraković je najavljivao pozitivne stvari sa Dodikom, već danas uslijedio hladan tuš

Autor:N1

Preporučeno

Ćamil Duraković je sinoć na akademiji posvećenoj Danu džavnosti BiH rekao da je u Banjaluci kao potpredsjednik entiteta Republika Srpska.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da potpredsjednik Republike Srpske Ćamil Duraković na jučerašnjoj priredbi u Banjaluci nije predstavljao Republiku Srpsku jer za to nije imao saglasnost predsjednika Republike.

Dodik je na Tviteru napisao da je Republika Srpska slobodna ‘država za sve građane i za sve ljude dobre volje.’

Upravo se čita:  Ne krčmi imovinu samo RS: Neum se upisao kao vlasnik bh. otoka

– Ali Ćamil Duraković na jučerašnjoj priredbi nije predstavljao Republiku Srpsku. To može samo ako mu predsjednik Republike da saglasnost. Pošto te saglasnosti nije bilo, Duraković je na toj priredbi mogao da bude samo u svoje ime – naveo je Dodik.

Duraković je sinoć na akademiji posvećenoj Danu džavnosti BiH rekao da je u Banjaluci kao potpredsjednik entiteta Republika Srpska.

Upravo se čita:  Cvitanović se obrušio na Komšića: Njegove izjave su najbolji primjer zašto Hrvati ne obilježavaju Dan nezavisnosti BiH

U Republici Srpskoj Dan državnosti BiH se ne obilježava na institucionalnom nivou.

Ćamil Duraković je nedavno pohvalno govorio o saradnji sa Miloradom Dodikom. Gostujući u emisiji Pressing kazao je da se osjeti “pozitivna atmosfera” kada je Milorad Dodik i saradnja sa njim u pitanju.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas