Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Dvoje zaraženih koronavirusom na konferenciji na kojoj je učestvovao Aleksandar Vučić

Nemojte propustiti

AIPAC je o dvoje zaraženih učesnika obavijestio sve učesnike konferencije Američko-izraelskog komiteta za javne poslove.

Američko-izraelski komitet za javne poslove AIPAC saopštio je da su dvoje Njujorčana, koji su prisustvovali konferenciji ove organizacije u Vašingtonu, zaraženi novim sojem koronavirusa.

Konferencija, koja je trajala od 1. do 3. marta, okupila je oko 20.000 učesnika, a njoj je prisustvovao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Potvrđujemo da je najmanje dvoje učesnika iz Njujorka imalo pozitivne rezultate na testu koronavirusa. Stručnjaci s kojima smo se konsultovali savjetuju da bi svi učesnici konferencije trebalo da slijede ‘CDC protokol’ i da se obrate svojim zdravstvenim ustanovama ukoliko se osjećaju loše ili imaju neke zdravstvene nedoumice”, objavio je AIPAC na svom Twitter nalogu, objavila je Nova.rs.

AIPAC je o dvoje zaraženih učesnika obavijestio sve učesnike konferencije Američko-izraelskog komiteta za javne poslove.

Predsjednik Srbije je u Vašingtonu boravio dva dana i uz učešće na konferenciji AIPAC-a, sastao se i za zvaničnicima SAD – državnim sekretarom Majkom Pompeom, specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom, zamjenikom ministra odbrane Dejvidom Norkvistom, Ričardom Grenelom, ali i sa Hašimom Tačijem.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Jasno i nedvosmisleno negiranje genocida! Dodikov savjetnik potpisao peticiju i najavio ozbiljnije prikupljanje potpisa

Nakon što je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i...

Možda vas zanima i ovo