Utorak, 18 svibnja, 2021

Strašna porodična tragedija: Pred djecom ubio suprugu i njenog novog partnera

Nemojte propustiti

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Dvostruko ubojstvo dogodilo se sinoć kod Hrvatske Kostajnice. Prema pisanju Jutarnjeg lista, zbog dugogodišnjih obiteljskih razmirica četrdesetogodišnji Mario Slabinjac ubio je suprugu Blaženku Slabinjac (39) i njenog novog partnera Ivicu Hajduklović (45).

Jutarnji list doznaje da Blaženka Slabinjac i Marijo Slabinjac već neko vrijeme ne žive zajedno. Blaženka je navodno zajedno s njihove dvije djevojčice napustila Marija, te živjela u divljem braku s Ivicom Hajduklović koji je rastavljen. On također ima dvoje djece iz prethodnog braka.

Njezin suprug Mario već duže vrijeme je prijetio da će ih ubiti, jer nikako se nije mogao pomiriti s činjenicom da ga je supruga ostavila.

Kako Jutarnji list također neslužbeno doznaje, Mario je sinoć nazvao bivšu suprugu Hajdukovića i najavio da će ih ubiti.

Nedugo nakon toga, oko 21 sat Mario je na cesti između Krčeva i Graboštana kod mosta rijeke Sunje presreo automobil u kojem su se nalazili Ivica Hajduklović i Blaženka Slabinjac te njihova djeca. Iz automobila je izvadio automatsku pušku i ispalio rafal po autu prilikom čega je usmrtio suprugu i njezinog ljubavnika.

Povrijeđena je i starija kćer koja je dobila metak u nogu.

Navodno je prošle godine intervenirala i specijalna policija kada je jedna od mnogobrojih svađa ekslairala nasiljem. I tada je prijetio da će ih ubiti.

Izvor: Jutarnji list

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ivanić izvrijeđao Dodika: Izvinjavam se na rječniku, ali sa njim ne može drugačije, … To je već slučaj za medicinu

-Nema nijedne odluke koju sam ja donio, a tiče se vježbe na Manjači. Da postoji, ne sumnjam da bi...

Možda vas zanima i ovo