Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Džanan Musa dobio stan od grada Bihaća

Nemojte propustiti

Džanan Musa, evropski prvak i košarkaški kadetski reprezentativac BiH, dobio stan zahvaljujući sredstvima grada Bihaća namijenjenih za vrhunskog sportistu.

Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća uručio je danas Džananu Musi Odluku o dodijeli sredstava vrhunskom sportisti grada Bihaća.

Istaknuvši da je dato obećanje ispunio, gradonačelnik Galijašević kazao je da je nakon donošenja određenih akata i pravilnika za nagrađivanje vrhunskih sportista, došao i trenutak da se nagradi evropski prvak i najbolji igrač Evropskog prvenstva u košarci za kadete.

– Nisam imao dilemu da li treba našeg Musu nagraditi i ovo je za mene danas sretan dan jer je Musa naš ambasador i promoviše naš grad. Nije suština samo dodijela stana, već je suština prepoznati vrhunski rezultat, a Musa je to zaista učinio, kazao je gradonačelnik Galijašević.

– Danas se osjećam presretno ne samo zbog toga što sam dobio stan, već što su grad Bihać, gradonačelnik Emdžad Galijašević i svi građani Bihaća stali iza mene i mojih uspjeha. Ovaj stan je meni samo dodatni stimulans da vrijedno nastavim raditi i ja ću u narednim godinama znati svojim radom vratiti svom gradu, kazao je Džanan.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo