Subota, 15 svibnja, 2021

Džejla Ramović: Između mene i Marije je sve “ok”

Nemojte propustiti

Marija je u vrijeme kada je pratila Džejlu na Instagramu objavila snimak kako mladu pjevačicu poliva vodom dok ona spava na ležaljci na plaži, a Džejla kaže da je mentorkini postupci ne ljute.

Dok mnogi preispituju odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović, Džejla nije željela puno da detaljiše, već je poručila da je sve “ok”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

– Istina je da je između nas sve ok. Uživale smo u svemu, Marbelja je takva da vam tamo ni u jednom trenutku ne može biti loše- kaže Džejla. Marija je u vrijeme kada je pratila Džejlu na Instagramu objavila snimak kako mladu pjevačicu poliva vodom dok ona spava na ležaljci na plaži, a Džejla kaže da je mentorkini postupci ne ljute.

– Drago mi je što je taj snimak bio razlog nečijeg osmijeha. Ranije nije bilo tako ekstremnih događaja (smijeh), ali naravno da me to nije naljutilo, i meni je bilo jako smiješno – priča ona i ističe da je od Šerifovićeve mnogo toga naučila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

– Sve vrijeme koje sam provela uz nju, usput sam učila na njenim primjerima, bilo to kroz pripreme za takmičenje, bilo u običnim razgovorima, ili na koncertima na kojima sam prisustvovala. Uvijek ima po koji savjet za mene- Džejla kaže da se trudi da ne izostaje iz škole zbog čestih nastupa.

– Imam mnogo obaveza, često nastupam i imam manje slobodnog vremena. Od početka ove školske godine nisam imala previše izostanaka. Nastupi su uglavnom vikendom. Nekada i ja imam dane kada bih voljela da me niko ne prepoznaje, ali sam se navikla-kaže Džejla Ramović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo