Četvrtak, 25 travnja, 2024

Dževad Galijašević: ”Pojedini NATO segmenti pominju naoružavanje SDA”

Preporučeno

– Bezbjednost ugrožavaju zapadne diplomate i njihovi poslušnici u Sarajevu, koji prijete likvidacijom srpskom članu predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i mirno gledaju na to što lider SDA Bakir Izetbegović kaže da je Ustav BiH – ludačka košulja, kazao je samoprozvani ekspert za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević.

Prema njegovim riječima, Njemačka je ta koja u Bundestagu raspravlja i najavljuje slanje svojih vojnika u BiH, odnosno militarizaciju.

– Pojedini NATO segmenti pominju naoružavanje SDA! Kažu da je to naoružavanje Oružanih snaga BiH, ali nije, jer oni naoružavaju Azov, Ajdar, Desni sektor, Plavi sektor – a to je SDA. Zapad želi da ih naoruža! Važno je da znate na kojoj ste strani. Da li ste na strani onih koji vas 100 godina razaraju i uništavaju – kroz Austrougarsku, Drugi svjetski rat i Treći rajh, te vam na kraju raskomadaju državu za koju ste dali trećinu stanovništva i podjele je Nezavisnoj državi Hrvatskoj, Velikoj Albaniji, Velikoj Bugarskoj, a onda se devedesetih vrate da vam to ponove – bombarduju Srpsku Krajinu, Republiku Srpsku, progone Srbe iz Hrvatske u operaciji Oluja, pa 1999. dolaze da bombarduju i Srbiju, i otimaju Kosovo na silu – kazao je Galijašević za Večenje novosti.

Upravo se čita:  Sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH se nastavlja nakon prekida 4. marta

Naglašava da se u Republici Srpskoj ‘formuliše stav kako niko nema hrabrosti da dovede u pitanje legitimitet strašne politike u kojoj se NATO oklopni transporteri šetaju po Banjaluci.’

– Niko ih ne pita šta tamo rade, jesu li oni neki pozornici – javna policija, uređuju li javni red i mir? U Bundestagu obmanjuju narod da se u Bosni nešto dešava, pa će oni poslati vojsku da se to nešto spriječi. A dešavate nam se vi, gospodo, sa Zapada i to posljednjih 100 godina -kazao je samoprozvani ekspert za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Uskoro stiže zatopljenje, temperature će biti prave ljetne

U Bosni i Hercegovini će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Više sunčanih intervala prijepodne. U većem dijelu zemlje...

Još vijesti za vas