Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Dževad Galijašević: ”Pojedini NATO segmenti pominju naoružavanje SDA”

Nemojte propustiti

– Bezbjednost ugrožavaju zapadne diplomate i njihovi poslušnici u Sarajevu, koji prijete likvidacijom srpskom članu predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i mirno gledaju na to što lider SDA Bakir Izetbegović kaže da je Ustav BiH – ludačka košulja, kazao je samoprozvani ekspert za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević.

Prema njegovim riječima, Njemačka je ta koja u Bundestagu raspravlja i najavljuje slanje svojih vojnika u BiH, odnosno militarizaciju.

– Pojedini NATO segmenti pominju naoružavanje SDA! Kažu da je to naoružavanje Oružanih snaga BiH, ali nije, jer oni naoružavaju Azov, Ajdar, Desni sektor, Plavi sektor – a to je SDA. Zapad želi da ih naoruža! Važno je da znate na kojoj ste strani. Da li ste na strani onih koji vas 100 godina razaraju i uništavaju – kroz Austrougarsku, Drugi svjetski rat i Treći rajh, te vam na kraju raskomadaju državu za koju ste dali trećinu stanovništva i podjele je Nezavisnoj državi Hrvatskoj, Velikoj Albaniji, Velikoj Bugarskoj, a onda se devedesetih vrate da vam to ponove – bombarduju Srpsku Krajinu, Republiku Srpsku, progone Srbe iz Hrvatske u operaciji Oluja, pa 1999. dolaze da bombarduju i Srbiju, i otimaju Kosovo na silu – kazao je Galijašević za Večenje novosti.

Naglašava da se u Republici Srpskoj ‘formuliše stav kako niko nema hrabrosti da dovede u pitanje legitimitet strašne politike u kojoj se NATO oklopni transporteri šetaju po Banjaluci.’

– Niko ih ne pita šta tamo rade, jesu li oni neki pozornici – javna policija, uređuju li javni red i mir? U Bundestagu obmanjuju narod da se u Bosni nešto dešava, pa će oni poslati vojsku da se to nešto spriječi. A dešavate nam se vi, gospodo, sa Zapada i to posljednjih 100 godina -kazao je samoprozvani ekspert za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

“HDZ je danas oborio zakon koji je jedan od uvjeta za kandidatski status”

Zastupnik Damir Arnaut je putem zvančnog Twitter naloga izvijestio da su protiv ovog, kako napominje, jednog od uslova za...

Možda vas zanima i ovo