Srijeda, 5 svibnja, 2021

Edin Džeko poslao emotivne poruke Amelu Tuki: “Ti si već naš ponos”

Nemojte propustiti

Dijamant mu je također poželio sreću na novoj, finalnoj utrci u Dohi koja će se desiti sutra

Uspjeh najboljeg bh. atletičara Amela Tuke na Svjetskom prvenstvu u Kataru preko Facebooka je komentarisao kapiten fudbalske reprezntacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

“Druže, prijatelju, raketo, sve što si dosad učinio za sebe, za svoju porodicu, za Bosnu i Hercegovinu, bilo je veliko. Sutra trči prvo za sebe, pa onda za sve nas i opušteno brate. Svi znamo koliko si sebe uložio u sve ovo, koliko si se stvari odrekao, da bi sutra bio tu gdje jesi”, poručio mu je Džeko.

Dijamant mu je također poželio sreću na novoj, finalnoj utrci u Dohi koja će se desiti sutra, 1. oktobra.

“Šta god da bude, ti si već naš ponos, a sa vjerom u Boga, nadam se da ćeš uspjeti ostvariti svoje i naše snove i donijeti nam još jednu medalju. Neka ti je sa srećom brate”, napisao je Džeko u komentaru na današnju Facebook objavu Amela Tuke.

Podsjetimo, Amel Tuka je na Facebooku napisao “Moj uspjeh zavisi samo od tebe”, a objavu je nakon sat vremena lajkalo više od dvije hiljade ljudi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo