Petak, 17 rujna, 2021

Eksplodirao kazan za rakiju, domaćin preminuo od teških povreda

Nemojte propustiti

SRBIJA – Policija je izašla na lice mjesta i kod kuće zatekla Dragišinog sina koji je rekao kako je kazan u jednom trenutku pukao i veća količnina vode, koja je bila unutra, izlila se na njegovog oca

Dragiša J. (76) iz Mislođina kod Obrenovca preminuo je u četvrtak u bolnici, dva dana nakon što je zadobio opekotine na 80 odsto tijela tako što mu je pukao kazan dok je pekao rakiju.

Kako javljaju srbijanski mediji, kada je Hitna pomoć došla u utorak na adresu u Mislođinu, zatekla je teško povrijeđenog čovjeka sa ozbiljnim opekotinama, kog je prevezla u Beograd na Kliniku za plastičnu hirurgiju.

Policija je izašla na lice mjesta i kod kuće zatekla Dragišinog sina koji je rekao kako je kazan u jednom trenutku pukao i veća količnina vode, koja je bila unutra, izlila se na njegovog oca i tako ga povrijedila.

Nesretni čovjek je pri pucanju kazana zadobio opekotine opasne po život, na 80 posto tijela. Dva dana nakon borbe, u četvrtak, preminuo je u bolnici.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasti Republike Srpske najavljuju da će 2022. godine samostalno provesti izbore

Republička komisija RS može provoditi određene aktivnosti u izbornom procesu samo ako joj te ovlasti prenese Centralna izborna komisija...

Možda vas zanima i ovo