Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Eksplozija u centru Beograda, troje povrijeđeno!

Nemojte propustiti

Stravična eksplozija odjeknula je u 15:45 u blizini sjedišta Demokratske stranke na uglu dviju ulica. Povrijeđene su tri osobe, ali još se ne zna koji je stepen povreda i da li je nekome od njih ugrožen život.

eksplozijaNezvanično, najvjerovatniji uzrok eksplozije i požara je eksplozija plinskih boca. Vatrogasci su na terenu, gase požar i pokušavaju da saniraju mjesto nesreće.

Nada Macura, portparol Hitne pomoći, rekla je za Pressonline da je ovoj službi javljeno u 15:51 za eksploziju nakon čega su se na lice mesta uputile dvije ekipe hitne službe.

“Povrijeđene su tri osobe. Prva ekipa je odvezla jednu osobu na Urgentni centar, a drugu na Ortopediju. Druga ekipa će treću osobu da prebaci najvjerovatnije na Institut za opekotine. Zasad nema daljih informacija” – rekla je Macura.

Uskoro sa novim informacijama…

(Press Online)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Diana Jović-Cvjetinović uhapšena zbog pokušaja otmice direktora DNS-a; Motiv bi mogao biti njihov spor zbog pola miliona KM

Diana Jović-Cvetinović iz Bijeljine, koja je uhapšena zbog pokušaja otmice poznatog advokata Miloša Stevanovića, s njim je već duže...

Možda vas zanima i ovo