Utorak, 22 lipnja, 2021

Eliksir mladosti Yves Saint Laurenta: Hiljade žena na listi za čekanje

Nemojte propustiti

Razni kozmetički proizvodi protiv starenja nisu ništa novo, ali posljednja ponuda Yves Saint Laurenta – kolekcija proizvoda za koju tvrde da će zaustaviti “zub vremena” na vašoj koži pomoću vitamina stvorenih svjetlom, stvorila je pravi virtualni stampedo sa listom od 3000 onih koji čekaju i rekordnih 15. 000 downloadovanih vaučera za besplatne uzorke.

novi-serum-za-podmladjivanjeForever Light Creator ili “ludilo” za podmlađivanje, kako ga nazivaju, sadrži formulu zaštićenu sa 13 patenta koji kožu momentalno podmlađuju, što su pokazali rezultati na 76 posto ispitanih žena, a upotrebom od jednog mjeseca ten postaje i do impresivnih 92 posto ujednačeniji.

Ovaj “eliksir mladosti” sadrži sintetičke verzije glikana koji se nalaze na koži i koji sadrži šećere zbog kojih koža postaje mlađa, a njegovo stvaranje je trajalo tri godine.

Yves Saint Laurent je prva tvrtka na svijetu koja je u svoje kozmetičke proizvode počela stavlja sintetičke glikene, pa je to možda jedan od razloga “Forever Light Creator manije”.

Generalni direktor Yves Saint Laurenta Amandine Ohayon kaže da će ova tehnologija znatno smanjiti pojavu tamnog pigmenta koji razlikuje staru kožu od mlade.

Serum je daleko najtraženiji proizvod u ovoj liniji Yves Saint Laurenta, a od sutra će se u Velikoj Britaniji moći naći po cijeni od 35 do 85 funti.

(Oslobođenje)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo