Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Ella Dvornik prvi put nakon poroda pokazala isklesanu figuru u bikiniju

Nemojte propustiti

Hrvatska blogerica još uživa uvijek sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom i šestomjesečnom kćerkicom Balie na karipskom otoku odakle svojim fanovima svakodnevno izaziva zavist svojim idiličnim fotografijama na društvenim mrežama. Ella Dvornik je prvi put nakon rođenja kćerke odlučila pokazati i svoju vitku figuru u bikiniju

Naime, Ella Dvornik je pozirala okrenuta leđima u prugastom kupaćem kostimu prije nego će zaplivati kraj vodopada Reach Falls gdje su snimani kadrovi mnogih filmova.

“Mama, odlično izgledaš, bravo”, bio je jedan od mnogih komentara, a Ella je otkrila kako se nakon kupanja požurila osušiti i odjenuti jer joj je očito bilo prehladno.

S prijašnje destinacije sretna porodica preselila se na četiri sata udaljen drugi kraj Jamajke, a malena Balie Dee je i ovog puta dobro podnijela putovanje.

Ella Dvornik i Charles Pearce već su skupa boravili na Jamajci, a na ponovni odlazak tamo i svoje prvo daleko porodično putovanje otisnuli su se nakon što je njihova Balie Dee navršila šest mjeseci.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo