Utorak, 15 lipnja, 2021

Elma pobijedila koronavirus i otkrila kako je izgledala njena borba: Moraš se pomiriti s rezultatom, a onda biti disciplinovan i boriti se da ojačaš imunitet

Nemojte propustiti

Elma kaže da je u početku bilo najteže, jer mnogo je različitih informacija kružilo o pandemiji, ali veoma brzo cijela porodica je odlučila da se bori i pobijedi.

Uposlenica kompanije „Ginex“, Goraždanka Elma Hubjer, pobijedila je Covid-19. Nakon što su dva uzastopna testiranja u KUCS-u pokazala negativan rezultat na koronavirus, ovu lijepu vijest sa svojim sugrađanima podijelio je njen suprug, dugogodišnji sportista Damir Hubjer Zrno.

– Slavimo pobjedu. Hvala Bogu, mami i sestri. Hvala raji na podršci, ali i dalje ostanite u kući. Voli vas Zrno – poručio je Hubjer putem društvenih mreža.

Elma kaže da je u početku bilo najteže, jer mnogo je različitih informacija kružilo o pandemiji, ali veoma brzo cijela porodica je odlučila da se bori i pobijedi.

– Moraš se pomiriti s rezultatom, a onda biti disciplinovan i boriti se da ojačaš imunitet i savladaš virus – kaže Elma Hubjer.

Elma i Damir Hubjer: Cijela porodica negativna na testu

Goraždani su s posebnim emocijama pratili situaciju u porodici Hubjer, jer ovi mladi ljudi su među omiljenim osobama u gradu, posebno zbog Damirove rukometne karijere, ali i činjenice da je odmah po saznanju da je njegova supruga pozitivna na testiranju o tome putem Facebooka obavijestio sve svoje prijatelje.

– Iza nas su neprospavane noći jer najteže je to iščekivanje. Što više pekmeza, voća i domaće hrane i sve će biti u redu. Hvala i medijima koji su se brinuli za nas – kaže popularni Zrno.

Testiranja u proteklim danima pokazala su da je cijela porodica negativna na Covid-19.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo