Srijeda, 21 travnja, 2021

ELSA BiH organizuje nacionalni projekat „Simulirani Parlament“

Nemojte propustiti

ELSA Bosna i Hercegovina (The European Law Student`s Assocation) kao nepolitička, neprofitabilna studentska organizacija, na inicijativu generalnog sekretara Mustafe Stupca i VP Sektora za seminare i konferencije Dizdarević Darka, po prvi put od svog osnivanja, organizuje nacionalni projekat „Simulirani Parlament“.

studenti
Ilustracija

Studenti sa Filozofskog fakuleta, sa Fakulteta političkih nauka i sa pravnih fakulteta iz Sarajeva, Mostara i Banjaluke će imati priliku raspravljati na temu Zakona o zabrani diskriminacije u našoj zemlji. Cilj projekta je poboljšanje vještina i unaprijeđenje znanja studenata vezane za temu, te upoznavanje sa parlamentarnom procedurom donošenja zakona.
„Simulirani Pralament“ će se održati u petak, 17.05.2013. godine sa početkom u 09,30 sati u Plavoj sali Parlamentrane Skupštine Bosne i Hercegovine.

Ovim putem Vas obavještavamo o projektu. Bili bismo zahvalni da nam izađete u susret i najavite ovaj događaj, te da prisustvujete istom, u cilju medijskog promovisanja.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Inicijativa Denisa Bećirovića: Hoće li općine zabraniti glorificiranje Ante Pavelića i Draže Mihailovića?

Bećirović u inicijativi, piše Klix.ba, poziva da se to uradi u interesu izgradnje mira, tolerancije, povjerenja, međusobnog poštivanja i...

Možda vas zanima i ovo