Subota, 15 svibnja, 2021

Elvis Džaferagić više nije podstanar: Dobitnik stana u nagradnoj igri s djevojkom seli u Banjaluku

Nemojte propustiti

Ispričao je da je djevojka pratila izvlačenje uživo i da je nekoliko puta pokušala da ga dobije na telefon ali da je veza stalno bila zauzeta.

Elvis Džaferagić iz Prijedora s velikim uzbuđenjem kaže da ga je vijest o dobitku zatekla na putu ka Sarajevu, a muštuluk za lijepe vijesti duguje koleginici.

– Koleginica Belma Bejdić me prva uspjela dobiti na telefon i gotovo plačući mi saopštila da sam dobio stan – ispričao je Elvis, kome je stan u nagradnoj igri “Deset računa izbroji i stan osvoji”, prva nagrada u životu. Dodaje da su i on i djevojka još u šoku i da ne mogu da vjeruju da će konačno imati svoj krov nad glavom, prenosi Glas Srpske.

– Nikada prije nisam imao naviku da uzimam fiskalne račune, ali me je ova nagradna igra “natjerala” na to. Poslali smo oko 90 koverata na moje i isto toliko na Jelenino ime – rekao je Elvis koji je zaposlen u Grupi za sprječavanje krijumčarenja i prekršaja u Upravi za indirektno oporezivanje BiH.

Ispričao je da je djevojka pratila izvlačenje uživo i da je nekoliko puta pokušala da ga dobije na telefon ali da je veza stalno bila zauzeta.

– Dobio sam više od 200 poruka, čestitke stižu sa svih strana, telefon i danas neprestano zvoni. Još nisam svjestan šta se dešava, cijelu noć nisam spavao – kazao je ovaj Prijedorčanin.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tuga u BiH: Danas dženaza 13-godišnjem dječaku Elvedinu

Dženaza namaz 13-godišnjem Elvedinu će se obaviti danas na groblju u Zastinju. Preminuo je trinaestogodišnji dječak Elvedin Omeragić iz Zastinja,...

Možda vas zanima i ovo