Utorak, 27 srpnja, 2021

Emina Tufo: Ovo je razlog zbog kojeg sam odustala od takmičenja “Zvezde Granda”

Nemojte propustiti

Mlada pjevačica Emina Tufo došla je u središte medijske pažnje prošle sedmice kada je izjavila da odustaje od daljeg takmičenja na showu “Zvezde Granda”. Kako ističe u intervjuu za sarajevski portal “Source” sporan je bio ugovor koji joj je ponuđen, ali i njeno zdravstveno stanje.

“Sa svojih 20 godina koliko imam, potpisati ugovor na devet godina je dug period budući da ja nisam još završila svoje školovanje, a to mi je prioritet i jedini razlog zašto nisam potpisala”, rekla je Emina Tufo za “Source“.

Emina nije htjela otkrivati detalje ugovora, ali je naglasila da je riječ o korektnom ugovoru.

“Ugovor je sasvim korektan, ja vjerovatno da sam malo iskusnija, da sam malo starija i da imam postavljene prioritete u svom životu, vjerovatno bi potpisala ugovor”, kazala je Emina i dodala da ne želi otkivati detalje koji su se nalazili u ugovoru.

Mlada pjevačica je pričala o karijeri, novim pjesmama i spotovima, a rekla je da je u pripremi spot za pjesmu “Prašina” koji će za manje od mjesec dana biti predstavljen široj javnosti.

“Ovo je moja treća pjesma i tako se poklopilo da ide i spot. Malo sam nervozna i želim da to ispadne kako treba. U pitanju je jedna lijepa balada, lijepa pjesma i mislim da se svi mogu pronaći u njoj”, rekla je Emina.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo