Subota, 16 listopada, 2021

Emir Hamidović: Moje Berine više nema, nastavite se boriti za svu drugu djecu!

Nemojte propustiti

Iako su organizatori željeli otkazati zakazani događaj u utorak, hrabri čovjek Emir Hamidović, otac malene Berine, tromjesečne bebe koja je izgubila bitku za život, podržao je inicijativu da se „Protest uz podršku bh. bendova“ održi, poručuju organizatori na stranici JMBG.org.

2berinaBeskrajno tužni nastavljamo tamo gdje smo počeli, mirno i dostojanstveno kao i svih prethodnih dana. Sigurniji u ispravnost naših zahtjeva, istrajniji u borbi za prava naše djece.

Iako smo željeli otkazati zakazani događaj u utorak, hrabri čovjek Emir Hamidović, otac malene Berine, tromjesečne bebe koja je izgubila bitku za život, podržao je inicijativu da se „Protest uz podršku bh bendova“ održi, piše na stranici JMBG.org.

Emir je sinoć ispred Parlamenta BiH grupi okupljenih građana i građanki rekao „moje Berine više nema, molim Vas nastavite se boriti za svu drugu djecu, upravo radi Berine ne smijete prestati“.

„Protest uz podršku bh bendova“ održat će se u utorak, 18. juna 2013. godine, sa početkom u 17:00 sati, ispred Parlamenta BiH. Protest sa ciljem da djeci Bosne i Hercegovine omogućimo elementarno ljudsko pravo. Protest kojim Vam poručujemo da ne želimo dopustiti da se ponovi Berina.

Podršku građanskom protestu u borbi za JMBG će dati bendovi iz BiH:

1. Billy Andol
2. KZU Ole Ole PZU Oje Oje
3. Skroz
4. Letu Štuke
5. Dubioza kolektiv
6. Grof Đuraz
7. Frenkie
8. Zoster
9. Dvadesetorica

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo