Utorak, 15 lipnja, 2021

Emir Spahić se oglasio saopštenjem za javnost!

Nemojte propustiti

Emir Spahić
Emir Spahić

Nakon jučerašnjim nemilih scena koje su odigrale u cijeloj Bosni i Hercegovini, na društenim mrežama “osvanula” je navodna izjava kapitena Bosne i Hercegovine Emira Spahića.

Međutim, kapiten Zmajeva brzo je demantovao svoju “izjavu”, te se javnosti obratio putem saopštenja, koje vam prenosimo u cijelosti.

“Draga rodbino, prijatelji, fanovi. Samo Vas želim obavijestiti da nisam ni u jednom trenutku niti bi u bilo kojem trenutku komentarisao novonastalu situaciju u Bosni i Hercegovini”.

“Politika me nikad nije interesirala i uvijek sam se držao daleko od nje i nisam uopće kompetentan da komentiram situaciju na ulicama u BiH. Da, suosjećam se sa svojim narodom i njihovim problemima ali ja im samo mogu pomoći svojim zalaganjem i ljubavlju na nogometnim terenima”.

“Jako je mnogo mojih lažnih facebook profila i većina ih koristi ovu situaciju kako bi povećali broj svojih “prijatelja” ali ja se ograđujem od svih njih i poručujem im da ih može biti SRAMMMM!! Ovo je jedina moja stranica. Instagram i Twitter profile uopće ne posjedujem. Hvala vam!”, navodi Emir Spahić.

(Sport.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo